Machiaj

Vrei să arăți frumos pentru un eveniment important?

Pe lângă o coafură grozavă, un machiaj frumos este esențial pentru un look uimitor.

Salonul Fresia din Salonta oferă o varietate de servicii de machiaj, fie că este vorba de o ocazie importantă sau pur și simplu pentru a te înveseli ziua cu un machiaj frumos. Pentru un rezultat perfect, voi aplica machiajul ales de tine cu produse profesionale. Am mare grijă să evidențiez cele mai bune trăsături și să acopăr orice defecte. Un machiaj frumos nu pune în valoare doar frumusețea exterioară, ci și cea interioară.

Ce fel de servicii de machiaj oferim în salonul

de înfrumusețare?

Nagyszalonta kozmetika nappali smink sminkelés

Machiaj de zi

Machiajul de zi este o variantă mai discretă, care oferă un efect de machiaj foarte firesc, natural. În agitația vieții de zi cu zi, machiajul de zi vă poate înfrumuseța cu adevărat look-ul și poate adăuga un strop de culoare vieții de zi cu zi.

Preț:

60 RON

Nagyszalonta kozmetika alkalmi smink sminkelés

Machiaj de ocazie

Te pregătești pentru o anumită ocazie? Dacă te așteaptă un eveniment important, este timpul să lași profesioniștii să te machieze perfect. Machiajul casual este mai izbitor și mai atrăgător decât cel de zi. Singura limită a felului de machiaj casual pe care îl poți crea pentru această ocazie este imaginația ta.

Preț:

fără gene false 75 RON
gene false + 10 RON

Nagyszalonta kozmetika menyasszonyi, esküvői smink sminkelés

Machiaj de mireasă

Te pregătești pentru ziua cea mare? Îți dorești machiajul la care ai visat dintotdeauna? Te voi ajuta să creezi machiajul de mireasă perfect, bineînțeles personalizat. Prețul machiajului de mireasă include un machiaj de probă.

Preț:

180 RON

Techno fruit color hajfesték

Pachet de înfrumusețare pentru mireasă

Fiecare mireasă se străduiește să atingă perfecțiunea în ziua nunții sale. Aș dori să contribui la acest lucru cu pachetul de înfrumusețare a miresei, care include un tratament facial nutritiv și hidratant înainte de nuntă, cu masaj facial, un machiaj de probă și machiaj pentru ziua nunții.

Preț:

250 RON

Te așteptăm cu drag la salonul Fresia din Salonta, unde vă puteți bucura de tratamente de înfrumusețare, precum și de servicii de coafură.