Alte servicii

Nu ai nevoie de tratament sau vopsire a părului? Ești mai interesată de serviciile clasice de coafură?

Este în regulă, deoarece și aceste servicii pot fi găsite la noi în salon.

Pe lângă serviciile de coafură premium, Salonul Fresia oferă și alte servicii clasice, cum ar fi tunsori revigorante, uscarea părului și consultații gratuite.

Ce fel de alte servicii oferă Salonul Fresia?

Fodrászat, hajvágás, nagyszalonta, frézia szalon,

Tuns păr

Ai veni la o tunsoare revigorantă? Sau ești în căutarea unei schimbări complete de stil? Mă voi asigura că o să arăți cât mai bine și voi lucra cu cu grija cuvenita pentru a crea coafura la care ai visat întotdeauna.

Preț:

40 – 95 RON

Nagyszalonta, frézia szalon, egyéb szolgáltatások, fodrászat, hajszárítás,

Uscare păr

Din ce în ce mai multe femei aleg să acorde mai multă atenție propriei persoane și au nevoie de ajutor profesional pentru a face acest lucru. Dacă nu ai timp sau chef să te chinui să-ți coafezi părul, vizitează Salonul Fresia pentru o spălare și o uscare răsfățătoare a părului. Ofer, de asemenea, o gamă de opțiuni de închiriere de uscătoare de păr, astfel încât să poți arăta cel mai bine cu o coafură superbă în mod regulat.

Preț:

50 – 70 RON

Nagyszalonta, frézia szalon, ingyenes konzultáció,

Consultație gratuită

Consultația gratuită este posibilă și personal sau prin e-mail, în timpul căreia îmi poți adresa orice întrebări sau solicitări. În timpul consultației, îți voi propune o ofertă personalizată și sfaturi privind îngrijirea părului acasă. Poți face o programare pentru o consultație personală prin telefon sau e-mail, tot ce trebuie să faci este să îmi trimiți ideile tale pentru orice tratament sau proces de schimbare a culorii părului.

Preț:

Gratuit

Te așteptăm cu drag la salonul Fresia din Salonta, unde te poți bucura de tratamente de înfrumusețare, pe lângă serviciile de coafură.