Vopsire profesională a părului

Vrei să strălucesti cu un păr frumos? Fie că este vorba de o schimbare de culoare a părului, balayage, ombre sau orice altă colorare a părului, te pot ajuta să obții culoarea de vis a părului tău.

La Salonul Fresia din Salonta folosesc numai vopsele de păr profesionale, pe care le selectez cu grijă pentru fiecare schimbare de culoare a părului. Dacă dorești să-ți vopsești părul într-o culoare strălucitoare, te aștept cu nerăbdare la una dintre ședințele mele de colorare profesională a părului!

Filozofia mea de decolorare

Așa cum se spune:

Munca bună necesită timp. Ei bine, acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de decolorarea părului, fie că este vorba de o decolorare pe toată lungimea, sau de un balayage frumos. Am auzit de nenumărate ori de la clienți că pudra decolorantă le-a distrus părul sau chiar l-a deteriorat până la punctul în care devine ireparabil. Aceasta este o concepție greșită sau nu este întotdeauna clar adevărată. Nu există un produs de decolorare prost, ci doar o tehnică de decolorare proastă și utilizarea unei formule necorespunzătoare.

Pentru ca un proces de decolorare să provoace cât mai puține daune structurii firului de păr, este nevoie de timp, răbdare și de utilizarea corectă și abundentă a materialelor. Contactează-mă cu încredere, fă-ți timp de proces și consideră-l o investiție. Părul tău îți va fi cu siguranță recunoscător pentru asta.

Professzionális hajfestések Nagyszalonta

Vopselele utilizate în timpul procesului de vopsire profesională a părului

Techno fruit color hajfesték

Vopseaua techno fruit color

O vopsea de păr cremoasă îmbogățită cu keratină și mangostan pentru a oferi un efect strălucitor și de lungă durată, ținând cont de structura firului de păr. Produsul conține cantități reduse de amoniac și substanțe alcaline. Este compus în principal din ingrediente naturale, cum ar fi mangustanul, uleiul de cocos, mierea, uleiul din semințe de bumbac și proteinele de mătase.

My color ammóniamentes hajfesték

Vopsea de păr fără amoniac My color

Se înregistrează o nevoie din ce în ce mai mare pentru produse delicate, fără amoniac și PPD, iar vopselele de păr nu fac excepție. Cu toate acestea, vopseaua de păr permanentă My Color îndeplinește toate aceste criterii, asigurând o colorare delicată și blândă a părului. Formula sa activă anti-îmbătrânire conține extracte de caviar, perle și trandafir francez certificate ECOCERT, care au proprietăți hidratante, antioxidante și nutritive. Vopseaua de păr My Color nu conține alergeni, deci nu irită scalpul atunci când este vopsit. Este foarte recomandat pentru acoperirea firelor de păr alb, deoarece acoperă și 100% din aceste fire.

Be Blonde árnyalók a tökéletes szőke és pasztell árnyalatokért

Be Blonde nuanțe pentru un blond perfect și nuanțe pastelate

De asemenea, este un produs fără amoniac care poate neutraliza tonurile calde nedorite cu ajutorul uleiului special de Sacha Inci și al acidului hialuronic. De asemenea, oferă părului o strălucire extrem de durabilă.

Cât costă serviciile profesionale de colorare a părului?

Prețurile noastre sunt întotdeauna personalizate, în funcție de lungimea părului, de densitatea și de cantitatea de material folosit. Vă rugăm să consultați lista noastră de prețuri pentru informații!

Te așteptăm cu drag la salonul Fresia din Salonta, unde te poți bucura de tratamente de înfrumusețare, pe lângă serviciile de coafură.