Szalon etikett

Kedves vendégünk!

 

Annak érdekében, hogy a nálunk töltött idő alatt a lehető legkomfortosabban érezhesd magad, és minden szolgáltatás zökkenőmentes legyen, a következő szabályzatot kérlek olvasd el, és tartsd tiszteletben, ha hozzánk érkezel.

Időpontfoglalás

Időpont egyeztetés privát üzenetben facebookon, illetve telefonon is lehetséges hétköznapokon, a megadott nyitvatartási időben.

Fodrászat: Szabó Éva Anita     +40745245697

Kozmetika: Gáll Brigitta           +40752210535

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a nyitvatartási időn kívül nem áll módunkba időpontot adni! Ezért érdemes a kívánt szolgáltatásra a lehető leghamarabb lefoglalni időpontodat.

Bizonyos helyzetekben a várakozási idő akár 2-3 hét is lehet, kiváltképpen, ha kizárólag késő délutáni órákban tudsz csak eljönni hozzánk.

Nyitvatartás

Szalonunkban kizárólag a következő nyitvatartás érvényes:

Kozmetika nyitvatartás:

Hétfő
ZÁRVA
Kedd
8:00 – 14:00
Szerda
14:00 – 20:00
Csütörtök
8:00 – 14:00
Péntek
14:00 – 20:00
Szombat
8:00 – 12:00
Vasárnap
ZÁRVA

Fodrászat nyitvatartás:

Hétfő
ZÁRVA
Kedd
9:00 – 15:00
Szerda
15:00 – 20:00
Csütörtök
9:00 – 15:00
Péntek
15:00 – 20:00
Szombat
9:00 – 15:00
Vasárnap
ZÁRVA

Állami ünnepeken minden esetben zárva tartunk.

Hogyan fogadunk?

Szalonunkban mindent megteszünk azért, hogy te már az első perctől fogva otthonosan érezd magad. Érkezéskor kérlek foglalj helyet a várótérben. Abban az esetben, ha hamarabb érkeztél, és még nem végeztünk az előtted lévő vendéggel, vagy esetleges csúszás áll fenn valamilyen oknál fogva, kérjük szíves türelmedet.

Ruháidat a váróban lévő fogason tudod elhelyezni, a táskádat kérjük hozd magaddal a kezelőszobába.

Kozmetikai kezelések során cserepapuccsal szolgálunk, ezáltal is igyekszünk a legnagyobb tisztaságot fenntartani.

Frissítőként finom kávéval, teával vagy vízzel tudunk szolgálni a nálunk töltött idő alatt.

Időpont lemondás

Amennyiben szeretnéd a már meglévő időpontodat lemondani vagy módosítani, kérlek legalább 24 órával előtte jelezd, hogy esélyt adhassunk más vendégeknek is, akik szívesen ellátogatnának hozzánk. Módosítás esetén előfordulhat, hogy az újabb várakozási idő 1-2 hét is lehet.

Többszöri, lemondás nélküli meg nem jelenés esetén nem áll módunkban újabb időponttal szolgálni.

Bármikor előfordulhat, hogy megfázás, betegség esetén szükséges egy időpont törlése. Iyen esetben igyekszünk a lehető leghamarabb, számodra is alkalmas időpontot keresni.

Reklamáció

Számunkra rendkívül fontos, hogy mindig elégedetten távozz tőlünk, ezért bármilyen panaszod, észrevételed merül fel távozás előtt, kérlek, azt még helyben jelezd felénk, hogy megfelelő megoldással tudjunk szolgálni.

A szalonból való távozás után nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

Fizetés 

Szalonunkban készpénzes, illetve bankkártyás fizetési lehetőséget is kínálunk. Az igénybevett szolgáltatások helyben fizetendők, és nem alkuképesek. Az árak változásának jogát fenntartjuk.

Köszönjük megértésed!

Tiszteljük és becsüljük meg egymást! 

Kellemes szépülést és pihenést kívánunk!

Várunk szeretettel!

Frézia szalon tulajdonosai

Szeretettel várunk a nagyszalontai Frézia Szalonban, ahol nyugodt, meghitt környezetben újulhatsz meg testileg és lelkileg egyaránt.