Smink

Csodásan szeretnél festeni egy fontos esemény alkalmából?

A remek frizura mellett a szép smink is nélkülözhetetlen a káprázatos kinézethez.

A Nagyszalontán található Frézia Szalon többféle smink szolgáltatással várja vendégeit akár valamilyen fontos alkalomról van szó, vagy csak egyszerűen egy szép sminkkel dobnád fel a napodat. A tökéletes végeredmény érdekében a választott sminket professzionális termékekkel készítem el. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a legelőnyösebb tulajdonságokat hangsúlyozzam, a hibákat pedig elfedjem. A szép smink ugyanis nem csak a külső szépséget, hanem a belső szépséget is kiemeli.

Milyen smink szolgáltatással

vár a szépségszalon?

Nagyszalonta kozmetika nappali smink sminkelés

Nappali smink

A nappali smink egy visszafogottabb változat, ami igazán természetes, natúr sminkhatást kölcsönöz. A rohanó hétköznapokban a nappali smink igazán fel tudja dobni a megjelenésedet, és egy kis színt visz a hétköznapokba.

Ára:

60 RON

Nagyszalonta kozmetika alkalmi smink sminkelés

Alkalmi smink

Valamilyen alkalomra készülsz? Ha fontos esemény előtt állsz, érdemes profi kezekre bízni a tökéletes smink elkészítését. Az alkalmi smink hangsúlyosabb, látványosabb, mint a nappali smink. Csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy milyen alkalmi smink készüljön az adott eseményhez illően.

Ára:

műszempilla nélkül 75 RON
műszempilla + 10 RON

Nagyszalonta kozmetika menyasszonyi, esküvői smink sminkelés

Menyasszonyi smink

A nagy napra készülsz? Olyan sminket szeretnél, amilyet megálmodtál? Én segítek a tökéletes mennyasszonyi smink megalkotásában, ami természetesen személyre szabottan készül. A menyasszonyi smink ára tartalmazza a próbasminket is.

Ára:

180 RON

Techno fruit color hajfesték

Menyasszonyi szépítő csomag 

Az esküvő napján minden menyasszony a tökéletességre törekszik. Ehhez szeretnék hozzájárulni a menyasszonyi szépítő csomaggal, ami tartalmazza az esküvő előtti tápláló, hidratáló arckezelést arcmasszázzsal, a próbasminket és az esküvő napján készített sminket.

Ára:

250 RON

Szeretettel várunk a nagyszalontai Frézia Szalonban, ahol a kozmetikai kezelések mellett fodrászati szolgáltatásokat is igénybe vehetsz.