K18 Peptide hajszerkezet újjáépítő kezelés

A kémiai vagy mechanikai hatások következtében hajad rendkívül károsodott? Van egyáltalán megoldás a sérült haj helyreállítására?

Természetesen!

A roncsolt haj helyreállítása nem egyszerű folyamat, de egyáltalán nem lehetetlen. A szakmai tudás mellett szükség van a megfelelő professzionális termékekre, amit mi biztosítunk. A Frézia Szalon különleges szolgáltatása, a forradalmi K18 Peptide hajszerkezet újjáépítő kezelés segít még az extrém sérült hajon is! A kezelés hatására a haj visszanyeri eredeti, egészséges állapotát.

Mit kell tudni a hajszerkezet újjáépítő kezelésről?

A K18 Peptide hajszerkezet újjáépítő kezelés egy forradalmi újdonság a fodrászvilágban egyenesen az Egyesült Államokból. Egy soha nem látott innovációval hívta fel magára a figyelmet a K18, és ez nem más, mint a keratin eredeti képletét másoló peptid. A bioaktív kezelés molekuláris szinten hat: előkészíti, védi és helyreállítja a hajat a szalonban zajló technikai folyamatok során, így visszanyeri erejét és ragyogását. Már az első használat után érezni és látni lehet a különbséget.

A K18 peptidek aminosavakat juttatnak a hajkéregbe, melyek helyreállítják, és újraegyesítik a sérült keratin láncot. Mindössze 4 perc alatt fejti ki hatását, hosszas hatóidő vagy procedúrák nélkül. Használható közvetlenül a szalonban végzett vegyi eljárások előtt és után a károsodott haj helyreállítására, de akár otthon is az eredmény hosszú távú megőrzésére. A K18 formulái klinikailag teszteltek, vegánok és állatkísérletmentesek.

K18 Peptide hajszerkezet újjáépítő kezelés
Nagyszalonta, fodrászat, kozmetika, szépségszalon

látható és érezhető javulás

Nagyszalonta, fodrászat, kozmetika, szépségszalon

extra gyors hatóidő

Nagyszalonta, fodrászat, kozmetika, szépségszalon

két lépéses szabadalmaztatott kezelés

Nagyszalonta, fodrászat, kozmetika, szépségszalon

valódi hatékonyság hosszantartóan

Hogyan zajlik

a kezelés?

01

A K18 Peptides™ Mix spray-t alkalmazom, amivel alaposan átfújom a haj teljes felületét. Mindössze 4 perc alatt kifejti hatását egészen a haj legmélyebb rétegeibe hatolva, ahol újra összeköti a sérült szerkezeti láncokat. A termék kimondottan arra lett kifejlesztve, hogy a hajat megerősítse ahhoz, hogy az ellen tudjon állni a vegyszeres kezelés során esetlegesen előforduló károsodásoknak. A hatóidő letelte után már kezdhetjük is a hajszínváltoztató folyamatokat.

02

A kezelő következő lépése a K18 Leave in krémmaszk teljes hajhosszra történő bemasszírozása. A hatóidő szintén 4 perc, ami után a haj készen áll a végleges frizura megalkotására. Az eredmény hosszantartó, ami nem vész el a következő hajmosás alkalmával.

Tipp: A kezelés önmagában is kérhető frizuraszárítással vagy hajvágás mellé.

Mennyibe kerül?

90 – 150 RON

Szeretettel várunk a nagyszalontai Frézia Szalonban, ahol a fodrászati szolgáltatások mellett kozmetikai kezeléseket is igénybe vehetsz.