Egyéb szolgáltatások

Nincs szükséged hajkezelésre vagy hajfestésre? Inkább a klasszikus fodrászati szolgáltatások érdekelnének?

Sebaj, hiszen a szalonban ezeket is igénybe veheted.

A Frézia Szalonban a prémium fodrászati szolgáltatások mellett egyéb klasszikus szolgáltatásokkal is várlak, mint például frissítő hajvágás, hajszárítás és az ingyenes konzultáció.

Milyen egyéb szolgáltatásokat kínál a Frézia Szalon?

Fodrászat, hajvágás, nagyszalonta, frézia szalon,

Hajvágás 

Egy frissítő hajvágásra jönnél? Netalántán egy teljes stílusváltásra készülsz? Igyekszem, hogy a lehető legjobb formádban tündökölj, és ehhez kellő figyelemmel készítem el a megálmodott frizurát.

Ár:

40 – 95 RON

Nagyszalonta, frézia szalon, egyéb szolgáltatások, fodrászat, hajszárítás,

Hajszárítás

Egyre több hölgy dönt úgy, hogy több figyelmet szentel magára, és ehhez profi segítségre van szüksége. Amennyiben nincs időd vagy kedved frizurád formázásával bajlódni, látogass el a Frézia Szalonba egy kényeztető hajmosás és frizuraszárítás erejéig. Különféle hajszárító bérleteket is kínálok, hogy rendszeresen csodás frizurával tündökölj.

Ár:

50 – 70 RON

Nagyszalonta, frézia szalon, ingyenes konzultáció,

Ingyenes konzultáció

Az ingyenes konzultáció személyesen vagy e-mailben is lehetséges, mely során bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fordulhatsz hozzám. A konzultáció során egy személyre szabott ajánlatot készítek neked, valamint tanácsokkal is ellátlak az otthoni hajápoláshoz. Személyes konzultációra telefonon vagy e-mailben tudsz időpontot foglalni, amihez nem kell más tenned, mint elküldeni az elképzelésedet bármilyen kezeléssel, hajszínváltoztató folyamattal kapcsolatban.

Ár:

Ingyenes

Szeretettel várunk a nagyszalontai Frézia Szalonban, ahol a fodrászati szolgáltatások mellett kozmetikai kezeléseket is igénybe vehetsz.