Bemutatkozás

Frézia szalon Nagyszalonta, fodrászat, kozmetika, szépségszalon

Mottónk:

„A szépség ott kezdődik, amikor eldöntöd, hogy önmagad leszel.”
– Coco Chanel

A mi kis ékszerdobozunk:

a Frézia Szalon

Szépségszalonunk családi víziónk eredményeként született meg Nagyszalonta központjában. Gyermekkorunk óta testvérpárként már otthon is egymást és környezetünket szépítgettük. Azóta felnőttünk, és immár közös családi vállalkozásunkat építjük, amellyel szebbé tesszük a hozzánk betérő hölgyek és urak mindennapjait. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak szépséget, hanem élményt, valamint testi és lelki feltöltődést is biztosítsunk Vendégeink számára. Ehhez olyan kiváló minőségű professzionális termékcsaládokat használunk, mint például a Kevin Murphy, Alter Ego vagy a Solanie. Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Vendégeink esztétikus és kellemes környezetben, személyre szabott kozmetikai és fodrászati kezelésben részesüljenek.

Nagyszalonta, fodrászat, kozmetika, szépségszalon
testi-lelki feltöltődés

Tisztaság és nyugalom

magas színvonal

Magas színvonal

személyre szabott szolgáltatások

Személyre szabott szolgáltatások

tisztaság és nyugalom Frézia szalon

Testi-lelki feltöltődés

Ismerj meg jobban minket!

Szabó Éva Anita

Szabó Éva Anita vagyok, a Frézia Szalon fodrásza, és nem utolsó sorban édesanya, feleség. 2012 nyarán végeztem a békéscsabai Kós Károly Szakképző Iskola női-férfi fodrász szakán, és már közel 10 éve dolgozom ebben a szakmában. Első munkaévemet és tapasztalatomat Budapesten töltöttem a Biohair szalonok Franchise hálózatának referencia szalonjában. Ezután visszatértem szeretett szülővárosomba, Nagyszalontára, ahol megalapítottam saját vállalkozásomat, amit immáron húgommal együtt vezetek. Az évek során számos továbbképzésen vettem részt, ekkor volt szerencsém olyan neves oktató fodrászoktól tanulni, mint Képíró Tamás, Szofrán Zsolt, Binder Géza, Viola Dóra, Tamara Stan vagy Adore Enikő. Célom, hogy a lehető legnagyobb figyelmet szolgálva, minőségi fodrászati szolgáltatást adhassak azoknak a kedves Vendégeknek, akik engem tisztelnek meg bizalmukkal.

Az általam használt professzionális fodrász márka az olasz Alter Ego brand, melynek vezérgondolata a “Beauty with Kindness”, azaz a szépség kedvességgel társul. Az Alter Ego-nál egy olyan technika használata kerül előtérbe, amely csökkenti a vízfogyasztást, illetve az újrahasznosított csomagolások és a fodrásztermékek 99%-os természetes összetevői is ugyanezt a vonalat képviselik. Kedvenc styling és ápoló termékeimet az ausztrál Kevin Murphy brand kínálatából válogatom, mely ugyancsak a környezetbarát gyártási folyamatokat helyezi előtérbe.

Szabó Éva Anita fodrász Nagyszalonta szépségszalon
Gáll Brigitta kozmetika Nagyszalonta

Gáll Brigitta

Gáll Brigitta vagyok, a nagyszalontai Frézia Szalon kozmetikusa. 2017 májusában végeztem kozmetikusként a békéscsabai Kós Károly Szakképző Iskolában, majd ezután közel két évet dolgoztam egy kolozsvári szépségszalonban. Ez idő alatt nagyon sok tapasztalattal gazdagodtam. Visszatérve szülővárosomba, nővéremmel egy saját közös szalonban kezdtünk el együtt dolgozni. A kozmetika egyaránt a hivatásom és a szenvedélyem is. Tudásom bővítése érdekében folyamatosan tanfolyamokon veszek részt, hogy Vendégeim részére mindig a legjobbat tudjam nyújtani. A kozmetikai kezeléseim spa jellegűek, vagyis a hatékonyság mellett egyaránt fontos a pihenés és feltöltődés. Szerencsésnek érzem magam, mert azt csinálhatom, amit szeretek egy tiszta, modern, klimatizált, nyugodt helyen. Teljeskörű kozmetikai szolgáltatást nyújtok a klasszikustól a prémium kezelésekig, így minden korosztály, nők és férfiak egyaránt megtalálják a számukra tökéletes kozmetikai szolgáltatást. 

A kozmetikában a magyar Solanie termékcsaláddal dolgozom, melyekkel megfizethető áron tudok minőségi professzionális szolgáltatást nyújtani. A Solanie termékek lelkét a régi gyógyszerészeti hagyományokra visszavezethető receptúrák, és az azokkal átörökített szakmai alaposság adja. A termékek jelentős része vegán, állatkísérletmentes, ezzel elősegítve a környezetbarát, tudatos bőrápolást.

Rólunk mondták

Szeretettel várunk a nagyszalontai Frézia Szalonban, ahol nyugodt, meghitt környezetben újulhatsz meg testileg és lelkileg egyaránt.